محوطه سازی سنتی
طراحی فضای سبز سنتی
تعریفی از طراحی سنتی فضای سبز
طراحی سنتی فضای سبز این روزها در مراکز و مکان های سنتی و تاریخی ایران بیشتر دیده می شود. همانطور که می دانید، ایران کشوری کهن با تاریخچه ای پربار است. از این رو، نقش سنت در طراحی معماری و فضای سبز ایران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. امروزه طراحی سنتی فضای سبزدر بسیاری از اماکن تاریخی قابل مشاهده است.
اصفهان در بین شهرهای ایران از قدمت و تاریخچه بیشتری برخوردار است لذا می توان بسیاری از نمونه های طراحی فضای سبز اصفهان را به عنوان نمونه هایی از طراحی سنتی در نظر گرفت. در این محتوا قصد داریم به بررسی طراحی سنتی فضای سبز بپردازیم و اصول و خصوصیات آن را با هم مرور کنیم. پس تا انتهای محتوا ما را همراهی کنید.
بررسی اصول طراحی سنتی فضای سبز
طراحی سنتی فضای سبز می تواند در مکان های مختلفی اجرا شود. خانه باغ های سنتی، اماکن تاریخی، میادین و پارک های بزرگ سنتی، رستوران ها و سفره خانه های سنتی و... از جمله مکان هایی هستند که با طراحی سنتی فضای سبز جلوه ای خاص و ویژه به خود می گیرند. اصولا محوطه سازی در اصفهان نیز به صورت سنتی اجرا می شود. البته هنگام طراحی سنتی باشید اصولی را مد نظر قرار دهید.
یکی از این اصول، سنخیت طراحی با فضای مورد نظر است. یعنی شما نمی توانید برای یک فضای مدرن، طراحی سنتی ترتیب دهید. برای طراحی سنتی فضای سبز باید از عناصر سنتی مناسبی نیز استفاده کرد. شما با توجه به مکان مورد نظر می توانید از سنگفرش های مناسب، حوض و فواره، مجسمه و... استفاده کنید. توجه به رنگ نیز از مهم ترین نکات حین اجرای طراحی سنتی فضای سبزبه شمار می روند.
شرکت طراحان فضای سبز نارگل دیزاین
طراحی و اجرای انواع طرح هی باغ و ویلا و محوطه سازی مدرن و سنتی
با ما تماس بگیرید
مزیت های استفاده از طراحی سنتی فضای سبز
طراحی سنتی فضای سبزعلاوه بر ایجاد یک محیط زیبا، می تواند مزیت هایی برای شما داشته باشد. این روزها بسیاری از کشورهای دنیا برای طراحی فضای سبز خود از فضای سبز مدرن استفاده می کنند. بنابراین دیدن طراحی های سنتی می تواند برای آنها جذاب باشد. از این رو درصد جذب توریست در مناطقی که از طراحی سنتی فضای سبزاستفاده می کنند، تقریبا بالاست.